NUFFNANG

Wednesday, 7 December 2016

Tempah baju di Teluk Intan dan kawasan sekitar

Assalammualaikum semua.
Lama dah tak cerita pasal business anak buah lea ni.
Semakin kencang businessnya.
Suka tengok pencapaian dia dan sepupunya sekarang.
Ni antara baju yang telah dia buat. Ada baju nikah dan sanding sekali.

Oklah pada mereka yang berminat dengan sentuhan Emi dan anis boleh hubungi dia ye. Di sini lea sertakan sekali link untuk FBnya.

Whatsapp -01116651163 - 














1 comment:

Terima kasih atas komen anda.

Setahun sudah berlalu

Lama betul lea meninggalkan dunia blog ni. Macam-macam dah berlaku. Adli pun dah di tahun 1. Ada masa, ada ruang ada ketikanya lea akan samb...