MASAKAN JALAN-JALAN ADLI HANYA KENANGAN PERKAHWINAN VIDEO ADLI

Iklan jap

Followers

Google+ Followers

Rabu, 20 April 2016

Adli yang senang hati selalu

Assalammualaikum semua.

Minggu ni entry semuanya auto publish kerana tuan tanah kedaong bizi sikit. Minta maaf semuanya sebab tak boleh nak jalan-jalan dekat blog kawan-kawan. Insyaallah jika berkelapangan di rumah Lea akan melawat blog kawan-kawan ye.

Amboi...senang hati kamu Adli ye. Sambil menunggu nak hantar usu Amer kat airport isi minyak dulu ye Adli







Bila Adli bergambar ngan suu. Tu pun jadi ye Adli.

Ok jom layan video-video Adli




4 ulasan:

  1. Apalah yg difikirkann budak usia Adli ni Lea
    Dpt apa yg diperlukan, kenyang perut tak mengantuk ada umi dan abah depan mata itu dah lebih dari cukup.

    BalasPadam
  2. Ceria je adli nie...
    Singgah pagi...♥

    BalasPadam
  3. Kenalah isi minyak dulu. Kalau tidak macamana nak aktif melenjan. Ya tak, Adli?

    Tak tahulah nak kata siapa yang lagi comel, Pak Usu ke Adli. Hehehe!

    BalasPadam
  4. dunia kekanak la yg best tak payah pikir berat2 cam kite sume ni...wah! kemain ko ye adli isi minyak sampai terangkat2 kaki...hahahaha

    BalasPadam

Terima kasih atas komen anda.