MASAKAN JALAN-JALAN ADLI HANYA KENANGAN PERKAHWINAN VIDEO ADLI

Bercerita Bersama

Daisypath Anniversary tickers

Followers

Google+ Followers

Friday, 4 March 2016

Sesuatu yang baru di facebook. Lea suka...


Dok perasan awal minggu ni ke dah lama lea baru perasan. Seronok bila ada icon-icon yang keluar. Kalau sebelum ni kita like je kan. Sekarang Like masih ada tapi ada love, wow, angry, sad dan satu lagi tu tak pasti icon untuk apa. Berwarna warnilah posting kat facebook selain like sahaja sebelum ini.

4 comments:

  1. takde fesbuk...so tak tau apa2 psl ni...hahaha...

    ReplyDelete
  2. Tulah perasan jugak .....
    Up to date sungguhkannn.

    ReplyDelete
  3. Pernah baca dah ada bermacam icon kat fb, lagi mudah menegurkan..

    ReplyDelete
  4. aah baru lagi tu.. haha menarik sikit yang baru ni..

    Singah sini..

    Blog Ahmad Hasif site.

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen anda.