MASAKAN JALAN-JALAN ADLI HANYA KENANGAN PERKAHWINAN VIDEO ADLI

Iklan jap

Followers

Google+ Followers

Isnin, 18 Januari 2016

Bila dengar pasal motor...

Adli…suka sangat naik motor. Pagi-pagi mesti buat drama swasta dulu. Nak naik motor ngan abah. Umie ni pun kadang-kadang suka nyakat dia cakap Adli naik kereta dengan umie hari ini.Mana Adli tak menangis pagi-pagi.

Pagi pagi lepas dah settle semua umie dana bah baru kejutkan Adli.

Umie  :         Adli bangun. Pergi umah ibu

Takde respond. Lagi lena tidurnya

Abah  :         Assalammualaikum Adli. Bangun g umah ibu jumpa kawan-kawan.

Pun takde respond.

Umie  :         Adli bangun. Abah dah pergi kerja naik motor.

Buka mata terus.

Adli    :         Abah mana umie. Adli nak naik motor dengan abah. Adli tak nak
naik kereta. 

Itulah drama si Adli. Pantang dengar abah dah naik motor. Terus terbuka besar mata.

Suami cakap kalau naik motor gayanya macam dia yang bawa motor. Kalau corner dia yang lebih lebih sengetkan badan. Aduh..dak Adli ni.

Ni gambar masa kat Genting hari tu. Naik motor yang kena masukkan token. Tak letak token pun. Tapi gayanya tu kalah orang bawa motor tu.









8 ulasan:

  1. Wah seronok sungguh Adli tu Lea..
    Walaupun tak bergerak tapi tetap ceria..
    Dah boleh lah ayat nak bangun pagi Adli..
    Sebut naik motor ajer :)

    BalasPadam
  2. hahaha...sebut pasal moto laju je ye adli buka mata...
    comel la dia ni...

    BalasPadam
  3. hehehe....yang penting gaya, mutu dan keunggulan

    BalasPadam
  4. hehehe....yang penting gaya, mutu dan keunggulan

    BalasPadam
  5. Amboi2 bdk gebus gebas ni..
    Geram ibu nengoknya..
    Syg bleh ibu tumpang ke nak bonceng blakang awak?!
    Hihihihi

    BalasPadam
  6. hahahaa..senang jugak dah tau keyword utk kejut dia kan! :D

    BalasPadam
  7. Mat motor rupanya dia yerk! Hahaha...

    Apakata lepas ni Umi pulak bawa Adli naik motor? Umi pandai tak? Barulah tahu yang sebenarnya Adli suka motor ke atau suka naik motor dengan abah ^_^

    BalasPadam
  8. Haha.....best apa naik motor Lea, part muka kena angin tulah yg bestnya

    BalasPadam

Terima kasih atas komen anda.