MASAKAN JALAN-JALAN ADLI HANYA KENANGAN PERKAHWINAN VIDEO ADLI

Iklan jap

Followers

Google+ Followers

Isnin, 20 April 2015

Happy Belated Birthday Boss

Happy Belated Birthday bos.

Setiap jumaat dua minggu sekali Bahagian kami akan buat aktiviti . Dalam aktiviti tersebut macam-macam pengisian dibuat. Ada minggunya dalam kumpulan, ada minggunya seseorang staf. Tajuk bebas. Sukahatilah nak buat tajuk apa.

Jadinya jumaat lepas ada aktiviti  ni sekaligus boss nak rasmikan aktiviti bersukan bahagian kami. Tengah-tengah bos berucap tu masuklah 3 orang staf admin bawa kek. Kek Birthday boss minggu lepas. Dah seminggu dah birthday bos. Takpelah. Happy belated birthday boss. Terkejut jugalah bos masa ni. Betul-betul kena surpise.

Korang dekat pejabt panggil boss ke, tuan ke, encik je ke? Lea panggil tuan. Boss tak berani tak panggil sebab dekat ofis lama dulu adalah sorang staff panggil pegawai boss. Pegawai tu boleh sound dia ingat saya ni ketua gangster ke nak panggil boss. Sampai sekarang lea ingat. Karang panggil boss, lea pulak kena sound macam tu.





Bos merasmikan hari sukan bahagian dengan membaling dart

Tuan rumah makan banyak ni red velvet dari Secret Recepie. RM130 dah satu kek. Mahal bebenor dah.



4 ulasan:

  1. boss dulu yan panggil nama samaran aje..sebab boss yan anggap pkerja macam rakan...

    mahalnya harga kek SR sekarang...

    BalasPadam
  2. nasib baik bos tempat kerja ok jer...nak panggil bos ker, tuan ker, encik ker. dia bantai senyum jer.... paling saya suka dengan bos saya, solat berjemaah semasa waktu kerja tak pernah tinggal (zohor & asar) dan setiap pagi masa datang pejabat (datang awal) akan membaca Al-Qur'an.

    BalasPadam
  3. Happy Bezday Tuan....hihi....untungnya boss Lea ni , staff ramai yg sayang

    BalasPadam

Terima kasih atas komen anda.