MASAKAN JALAN-JALAN ADLI HANYA KENANGAN PERKAHWINAN VIDEO ADLI

Iklan jap

Followers

Google+ Followers

Rabu, 8 April 2015

Dating di Chicken Rice Shop, D'Pulze, Cyberjaya

Assalammualaikum semua.

Bertemu kembali. Time lunch tadi pergi makan jauh sedikit dari Putrajaya. Kita ke D'Pulze Cyberjaya. Pergi dengan Hanis dan Izzah teman lama sepejabat dahulu. Lea ngan Hanis je masih setia dengan pejabat ni. Kami makan dekat Chicken Rice Shop je. Suka pergi D'pulze ni sebab orang tak ramai sangat. Tak semak kepala.

Lea suka makan nasi ayam steam. Entahlah. Dari dulu lagi suka. Ada orang tak lalu nak makan ayam steam ni kan. Lea ok je. Memang fav. tu.



Izzah ni ada blog jugak tau. Dia ada wat bisnes untuk Candy Buffet dan Photo Booth. Korang bolehlah terjah blog dia ni. 

3 ulasan:

  1. Sedapnya nasi ayam tu..aym steam memang sedap..bau halia..harum

    BalasPadam
  2. eh sama lah....saya pun suka pegi makan kat tempat tak ramai orang. tapi ada setengah kedai tu tak ramai orang sebab dia punya makanan tak ok sangat.

    BalasPadam
  3. uit??? bile masa snap ni? siyes tak perasan. senyap2 ye. nak kena cc ni.

    BalasPadam

Terima kasih atas komen anda.