MASAKAN JALAN-JALAN ADLI HANYA KENANGAN PERKAHWINAN VIDEO ADLI

Iklan jap

Followers

Google+ Followers

Selasa, 3 Mac 2015

Taman Tasik Cyberjaya dan Beraya di Tahun Baru Cina

Ni cerita masa Tahun Baru Cina lepas. Seronokkan cuti lama. Boleh jalan-jalan ataupun balik kampung. Lea tak kemana pun sebab suami kerja. Pergi pagi balik dalam jam 2. Oklah juga kan dari balik 9 malam.

Jadinya petang-petang bawalah Adli ke taman-taman yang berhampiran. Jadinya petang tu bawa Adli ke Taman Tasik Cyberjaya. Dekat je pun dengan rumah.Tak sampai 5 minit pun perjalanan. Petang tu ajak sekali jiran dekat rumah. Ada juga teman Adli. Seronoklah Adli ada kak yana dengan abang nizam.




A video posted by Mon Montana (@m0nal3a_ismail) on


Dalam perjalanan balik kawan suami call suruh datang rumah untuk beraya. Macam-macam yang di hidang. Dah balik siap bagi makanan untuk bawa balik. Air botol je sampai 3 botol, buah limau, coklat kit kat dan macam-macam lagilah. Seronoklah Adli asyik nak olat..olat je. First time juga beraya kat rumah kawan-kawan yang berbangsa Cina. Mereka pun tahu apa yang boleh dan tak boleh kita makan dan minum.Terasa kaharmoniannya disitu.




Nilah tuan rumahnya. Lee Wah. Baik orangnya.

Jika suka entry ini like ye

1 ulasan:

  1. hehehe...kmk taun bari cina tok sik visiting umah kawan² n chinese families. kan balit sri aman time ya. hehehehe

    BalasPadam

Terima kasih atas komen anda.