MASAKAN JALAN-JALAN ADLI HANYA KENANGAN PERKAHWINAN VIDEO ADLI

Iklan jap

Followers

Google+ Followers

Selasa, 17 Mac 2015

Sejenak Putrajaya International Hot Air Balloon Fiesta

Assalammualaikum semua. Apa khabar hari ini. 

Hujung minggu lepas ramai yang ke Putrajaya Internasional Hot Air Ballon Fiesta yang diadakan di Putrajaya. Lea dan family pun pergi juga. Kami pergi pada ahad pagi. Pagi-pagi pun dah ramai orang. Dengan panasnya. Memang tak lalu dah. Yang paling tak lalunya Adli buat perangai minta didukung. Adui... anak... Kalau ringan takpe. Ni dah 17kg. Kesian suami dok dukung dia. Lea memang tak larat dah nak dukung dia. Akhirnya kami duduk dekat kaki lima sebuah kementerian. Tapi lea tak ingat kementerian apa. Beli air sekotak sorang tengok orang naik helikopter. Ramai juga tengok orang berbari nak naik helikopter. Entah berapa entah tiketnya. Sekejap je pun dekat sana. Dapat tengok 3 round orang naik helikopter pun ok dah. 


Budak kecik yang tak nak dok diam. Dha tu minta didukung je. Sian abah kena dukung dia. Tu yang duduk kat sini je. 

1 ulasan:

  1. saya pergi masa jumaat tak ramai masa tu dalam 4-5 ptg. bellon baru naik. Tapi heli tak dapat le. parking pun dekat. Foodgasm..banyak gila makanan.

    BalasPadam

Terima kasih atas komen anda.