MASAKAN JALAN-JALAN ADLI HANYA KENANGAN PERKAHWINAN VIDEO ADLI

Iklan jap

Followers

Google+ Followers

Rabu, 24 Disember 2014

PANTAI D’COVE @ PANTAI PASIR PANJANG , KUCHING SARAWAK

Kita skip dululah cerita dekat Water Front Kuching. Tertaip cerita dekat Pasir Panjang pulak dah.

Lea, suami, Adli, mak, ayah dan Medina pergi pada petang 14.12.2014 –Ahad. Kalau balik Kuching mesti ada slot ke pantai ni. Lea pergi tahun lepas rasanya takde apa-apa lagi. Kosong lagi. Pergi kali ni semuanya berwajah baru.Dah ada food court, gerai-gerai jual makanan ringan dan macam-macam lagilah.

Pantai Pasir Panjang dah bernama baru.Pantai D’Cove. Terkejut juga bila tengok sign board nama D’Cove.Memang cantiklah sekarang tapi kalau bolehlah parking biarlah ditarkan.Sakit tapak kai dok pijak batu-batu kat situ walaupun berselipar. Bayar pun takpe asalkan ada parking yang teratur.Ni tak . Mana kawasan kosong situlah parking. Kalau bertar, ada lot parking kan nampak kemas kan. Sekadar pandangan………



…..
Tujuan pergi kali ni nak bagi Adli mandi laut dan main-main dekat pantai. Yelah dulu dulu masa pergi Langkawi dia kecik lagi.Berjalan pun belum lagi. Seronok betul dia bila sampai dekat pantai. Adli ni berani-berani takut tau. Niat tu kalau boleh nak pergi tengah laut rasanya. Tapi bila sampai je ombak terus berlari ke pantai. Dah tu ajak kita main lagi. Jom ah… abah. Habis dengan abah sekali basah. Adli takpelah memang bawa baju sapre.Abahnya…nasib baik tang seluar je basah.


Oklah. Korang layanlah gambar-gambar di bawah ni ye.






4 ulasan:

  1. Hehe..comel jer kalau tengok budak2 main air tepi laut :)

    http://momsbeautyshoppe.blogspot.com/2014/12/apa-kaitan-vitamin-c-dan-jerawat.html

    BalasPadam
  2. seronoknya die...
    lagak mcm org besar sgt. hehehe.
    bestnya laut, bestnya pantaiii...:)

    BalasPadam

Terima kasih atas komen anda.