MASAKAN JALAN-JALAN ADLI HANYA KENANGAN PERKAHWINAN VIDEO ADLI

Iklan jap

Followers

Google+ Followers

Jumaat, 12 September 2014

MAAF JIKA AKU TAK SEMPURNA DAN RUNNING MAN


Assalammualaikum semua.
Yahooooo.com.my. Hari ni Hari Jumaat. Jadinya esok dan lusa cuti. Seronokkan.Leh rehat-rehat kat rumah dengan Adli. Dengan suami? Hmmmmm…dia sabtu ahad pun kerja. Nak buat macam mana kan. Golek2 jelah dengan Adli dekat rumah.

MAAF JIKA AKU TAK SEMPURNA.

Drama bersiri ini ditayangkan setiap isnin hingga khamis jam 7.00 malam. Tak layan sangat pun. Bila tertengok tu tengok jugaklah. Bila tak tengok tu takdelah rasa apa-apa pun. Yelah.Time nilah Adli nak tido, time nilah dia nak tengok chanel 106. Time nilah nak marghrib kan.Sebenarnya 2 minggu sebelum  cerita ni ditayangkan di TV3, lea dok kemas novel-novel lama ternampaklah novel ni. Akhirnya terbaca jugak. Tebal tu. 3 hari jugaklah membacanya. Bila tengok promo kat TV aish……boleh tengok ni buat perbandingan watak tv dan novel. Bila tengok sesekali tu…entahlah ….Memang dialog novel and drama ada yang sama tapi bila Fahrin menutur dialog2 yang lea ingat dalam novel tu rasa macam tak sesuai je. Macam budak-budak je. Macam dibuat-buat pun ada..Hehehe.Mungkin Fahrin memang dah nampak berusia kot.Hahahaha. Pendapat lea jelah. Orang lain tak tau pulak. Korang tengok ke drama ni? 







RUNNING MAN

JUMAAT – CHANNEL 393 JAM 11.50 MALAM SAMPAI 1.30 PAGI
SABTU – CHANNEL 393 JAM 11.20 MALAM HINGGA 2.40 PAGI
SABTU – TV2 JAM 4.00 PETANG
AHAD – TV2 JAM 4.30 PETANG

Korang layan tak Running Man? Hehehehe. Lea layan tau. Nasib baik Astro ada PVR.Rakam jelah. Tak larat nak berjaga sampai pagi. Tengok Running Man memang menceriakan hari-hari lea. Lucu bila tengok mereka dengan karektor tersendiri.Kadang-kadang dok ulang-ulang mana-mana episode yang kelakar sangat-sangat. Hihihihi. Malam ini. Rakam jelah..Esok bila dah settle kerja-kerja rumah boleh tengok. Gelaklah berdua dengan Adli…Ok.Selamat berhujung minggu ye.






3 ulasan:

  1. novel dia sangat besttttt... tapi tak tgk pon drama sebab tak suka heroin. watak melina tu tak sesuai dengan pelakon tu huhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tulah.novelnya best. akak pulak rasa Fahrin yg tak sesuai.

      Padam
  2. Novel nya bagus... tapi drama nya tak sama... banyak yg diubah... dlm novel haikal tak digoda & tak kerja di pejabat bapanya pun... mak luqman pun baik & tak campur urusan rumahtangga luqman. So... lebih baik karya asal novel itu lagi...

    BalasPadam

Terima kasih atas komen anda.