MASAKAN JALAN-JALAN ADLI HANYA KENANGAN PERKAHWINAN VIDEO ADLI

Iklan jap

Followers

Google+ Followers

Rabu, 9 April 2014

BERCANDY BUFFETLAH KITA...

Masa adik kahwin hari tu, buat jugaklah candy buffet ni. Buat yang simple-simple je pun. Menu-menunya puan beli dan order je kecuali congo bar pengantin yang buat. Sambutan sangat-sangat menggalakkan. Alhamdulillah habis semuanya.

Candy Buffet ni kita boleh buat sendiri je pun. Tapi tulah tahap kerajinan dan kemalasan kita macam mana. Macam lea hari tu pagi kejadian baru setting semuanya sebab malam sebelum tak boleh kerana dewan digunakan untuk majlis yang lain. Berpeluh-peluh jugaklah lea pagi tu.

Oklah. Nanti-nanti jumpa lagi ye.Oh ya lupa...
Kalau korang berminat dengan Candy Buffet ni korang bolehlah cuba contact                                    Pn. Nurhamizah .  Dia cover untuk Putrajaya, Selangor, Kuala Lumpur. Bagi kawasan-kawasan lain pun ada. Cuma ada charge minyak sikitlah.













Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih atas komen anda.