MASAKAN JALAN-JALAN ADLI HANYA KENANGAN PERKAHWINAN VIDEO ADLI

Iklan jap

Followers

Google+ Followers

Jumaat, 27 Disember 2013

Bila Adli Shoping Barang Dapur


Assalammualaikum semua. Salam Jumaat dari lea.

Ni pun cerita yang dah lepas. Simpan je dalam draf tapi tak publish-publish pun.
Kena publish jugak sebab inilah kenangan Adli masuk dalam troli buat pertama kalinya.
Hehehehe.Selalu duduk je dekat atas troli tu.Kalai ni dia masuk dalam troli.
Ni masa beli barang dapur dekat TESCO EXTRA Bandar Puteri Puchong.

Adli...bila dah masuk dalam troli tu, tak reti diam. Ada je nak dibuatnya. Tangan tu pulak tak reti diam.Ada je nak mencapai barang-barang dekat rak. Yang buat lea gelak tiba-tiba ada 2 kotak pensel dengan sekotak pen di dalam troli. Tanya suami.Beli ke. Tak...suami jawab. Memang dah sah-sahlah kerjanya si Adli.

Dekat kaunter pulak sibuk je nak ambik barang customer yang dekat depan yang dah disusun dekat kaunter untuk pembayaran. Kecoh jugak dengan Adli ni bila dekat kaunter tu. Bila dah boring, mulalah merengek-rengek nak minta di dukung.

Itu sajalah cerita Adli diTESCO EXTRA Bandar Puteri Puchong. Sekian, terima kasih.

SENTIASA RINDU DENGAN SI KECIL NI


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih atas komen anda.