MASAKAN JALAN-JALAN ADLI HANYA KENANGAN PERKAHWINAN VIDEO ADLI

Iklan jap

Followers

Google+ Followers

Jumaat, 20 September 2013

Merah kita hari ni

Hari ini kita sama merah ya Adli. Sekarang dalam kereta dah tak reti duduk diam dah.Ada je nak dibuatnya. Tak nak duk dalam car seat dah. Nak berdiri dalam car seat. Sambil tu dok tarikh rambut abahnya, telinga abahnya...minta diambik abahnya. Tulah ragam dia dalam kereta. Tapi kalau tengok orang bawa motor, lori besar-besar, sampai hilang pandanganlah dia dok memerhati.


5 ulasan:

  1. amboi adli gebus suke naik car la tu yeak heheheeheh...tang kaco abah tu yg comel tu...pandai tu nak tarik perhatian soh abah nye amik die yak ekekeekekek....

    kater boy kak, so mesti le minat moto, lori, keter bagai heheeheh

    hepi weekend kak....have a nice weekend...

    BalasPadam
  2. walau pun macam mukanya, tapi tetap comey dan macho tuu...

    BalasPadam

Terima kasih atas komen anda.