MASAKAN JALAN-JALAN ADLI HANYA KENANGAN PERKAHWINAN VIDEO ADLI

Iklan jap

Followers

Google+ Followers

Rabu, 31 Julai 2013

Rasa Seri Alamanda

Assalammualaikum semua.

Semalam suami ajak g kedai mamak.
Lama dah tak lepak kat mamak katanya.
Pilihan kedainya…Seri Rasa Alamanda, Cyberjaya.
Tak tau nak makan apa.Lastnya order roti bakar cheese je. Tiga-tiga pulak order benda yang sama. Dan semestinya teh ais diorder bersama sebab teh ais dekat sana adalah teh ais yang terbaik yang pernah lea rasa.

Adli….

Seperti biasa mulut dia yang paling bising.
Boleh pulak dia menahan mata mengantuk.
Pekerja dekat situ pun dok gurau-gurau dengan dia.
Lagilah dia suka,
Suara dia saja….
Balik-balik je dekat rumah, bagi susu terus tidur.
Mengantuk sangat dah tu…
Lena sampai ke pagi pulak tu…



Dok layan Candy Crush.....


Muka budak tengah geram


JOM LAYAN VIDEO ADLI



Jul 30, 2013 | by monalea_ismail on Keek.com


2 ulasan:

  1. teh kedai mamak mmg tiada tandingan..
    hehe..
    xtauler teh jnis apa diorg pakai.

    BalasPadam
  2. salam,
    ai saya ida newbies blogger
    saya baru je follow blog ni
    jemput ye follow blog saya
    umielman.blogspot.com

    BalasPadam

Terima kasih atas komen anda.