MASAKAN JALAN-JALAN ADLI HANYA KENANGAN PERKAHWINAN VIDEO ADLI

Iklan jap

Followers

Google+ Followers

Selasa, 30 April 2013

Set puree pertama

Sebelum ini ada mak yang dok masakkan bubur Adli..
Mak dah balik sabtu lepas jadinya....semua akan lea buat sendiri..
Bila bekerja memang susah jugak untuk lea masakkan bubur untuk Adli setiap pagi.

Kelam kabut jadinya nanti.

Jadinya untuk memudahkan kerja...setelah dok melihat blog dan pengalaman tenan yang lain terhasillah puree sayuran dan buah buahan yang dibekukan.



Ada lobak merah.
Ada bayam.
Ada kentang.
Ada keledek merah.
Ada brokoli.


Dah test dekat Adli.
Dia sangat suka bubur bila lea campurkan lobak merah atau bayam.

Good boy anak umi.
Suka makan sayur.

Minggu ni rehat dulu buat puree.
Yelah..nak menunaikan tanggungjawab pada negara.
Minggu depan baru kita mempuree lagi.

2 ulasan:

  1. byknye stok...hehe..
    js dulu ank2 kecik mkn nestum je mamam...hehe

    BalasPadam
  2. waa.. banyaknyaa.. untuk berapa baby ni? hee..

    BalasPadam

Terima kasih atas komen anda.