MASAKAN JALAN-JALAN ADLI HANYA KENANGAN PERKAHWINAN VIDEO ADLI

Iklan jap

Followers

Google+ Followers

Jumaat, 29 Mac 2013

Terasa sunyi di opis

Sunyi betul rasanya minggu ni.
Yelah ramai  yang bercuti sebab cuti sekolah kan.
Lea pulak cuti tak berapa nak ada kena stay dekat opis jelah. 
Nasib baik suami takde side minggu ni jadi dia boleh temankan Adli dekat hospital.



Minggu ni dah tiga hari dah makan kuih keria.
Memang kesukaan lea.
Tapi kuih keria ni nampak macam sedap tapi rasanya tidak lagi memenuhi piawaian tekak lea.
Mak buat jugak yang sedap.


Rindu sangat dengan budak kecik ni.
Balik kerja karang jumpa dia.
Tengahari tadi dah jumpa dah.
Dajh peluk cium, gomol-gomol dia pun.
Argh....rindunya....



2 ulasan:

  1. hoh.. baru2 ni buat keria labu.. hemm.. sj test resepi dari blog seseorang.. boelh tahan sedap gak tau.. nyum2..

    done follow sini.. jom follow n singgah blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/

    klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
    http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

    BalasPadam
  2. Wahhh merata ceruk gambar Adli saja. Tenguk dia senyum jer pun dah geram!

    BalasPadam

Terima kasih atas komen anda.