MASAKAN JALAN-JALAN ADLI HANYA KENANGAN PERKAHWINAN VIDEO ADLI

Iklan jap

Followers

Google+ Followers

Isnin, 18 Mac 2013

Bila Adli di SECRET RECIPElah pulak

Pada sebelah malamnya pulak Adli jalan-jalan lagi.
Kuat berjalan kan Adli ni.
Kali ni dekat Secret Recipe dekat dengan Galeria Putrajaya.
Kali ni lagi hebat gelagat Adli...
Sambil menunggu Maya n family, Adli boleh senyum senyum dan jelir lidah dekat couple dekat sebelah meja.
Bila couple tu dok agah dia lagi kuat dia gelak.
Seronok benar dia dok tengok gambar dengan lampu dalam SR tu.
Adli...Adli...



















Kali ni diteman oleh kakak syasya

2 ulasan:

  1. Siapa tak suka tengok budak comel macam Adli ini..
    Kakak suka tengok sebab gebus dia tu Lia..

    BalasPadam

Terima kasih atas komen anda.