MASAKAN JALAN-JALAN ADLI HANYA KENANGAN PERKAHWINAN VIDEO ADLI

Iklan jap

Followers

Google+ Followers

Sabtu, 9 Jun 2012

Ciplak menu orang.....

Semalam memang tak tau nak masak apa dah? Tapi bila kawan seopis beli udang dan dia nak masak udang masak lemak lea terus teringat dengan udang dekat rumah. Terus call suami minta dia keluarkan udang dalam peti sejuk sebelum ambil lea dekat ofis petang semalam.Yang lea terpikir udang masak lemak dengan nenas. Alhamdulillah...Suami cakap sedap. Sampai ke pagi tadi jugaklah makan udang lebih semalam. Alhamdulillah sekali lagi kerana tidak membazir. Jadinya semalam lea ciplak menu izzah. Sori ye izzah.Sama menulah pulak ek.Takpe..seorang rumah dekat Putrajaya seorang rumah dekat Puchong. Lupa lak.Izzah ni ada blog jugak tau. Ni link blog dia BLOG IZZAH

Menu lea malam semalam

Udang masak lemak dengan nenas

Kangkung tumis dengan ikan masin



3 ulasan:

  1. Bukan main cantik warna udang tu. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehehehe. selain warna rasa pun sedap gak kak chik. hehehehe

      Padam
  2. nampak menyelerakn..naseb baek tengah kenyang nie..hehe

    BalasPadam

Terima kasih atas komen anda.