MASAKAN JALAN-JALAN ADLI HANYA KENANGAN PERKAHWINAN VIDEO ADLI

Iklan jap

Followers

Google+ Followers

Rabu, 30 Mei 2012

Seorang tukang jahit

Dah dekat nak raya rezeki seorang tukang jahit amat murah kan. Ni dekat kedai isteri kawan suami.Kak Su memang terima banyak tempahan.Lagipun dia pandai jahit pelbagai jenis baju. Yang seronoknya dengan Kak Su ni kalau nak cepat , cepatlah siapnya..............


8 ulasan:

  1. Semoga semua pakaian itu dapat 'disempurnakan' sebelum raya menjelma. :)

    BalasPadam
  2. setalah aku baca2, postingan2nya sangat bagus, menarik dan bermanfaat,,terus menulis,,karena dengan menulis kita bisa mengembangkan imajinasi kita dan menjadikan kita lebih kretaif..serta kadang bisa menghibur orang lain.. ^_^

    oia salam kenal
    kalau berkenan silahkan mampir ke EPICENTRUM
    folloback juga ya buat nambah temen sesama blogger,,tukeran link juga boleh,,makasih..^_^

    BalasPadam
  3. nang rezeki bertambah2 time nak dekat bolan posa...tp brg jahit nang bertimbun...kmk pn sian nangga mum in law mek jait brg org byk2....

    BalasPadam
  4. assalamualaikum

    org yg byk kemahiran ini mmg sgt beruntung..ia boleh jadi side income padanya

    BalasPadam
  5. perghhh! byk masok duit ya kelak..hehehe

    BalasPadam
  6. kena cari bj dh siap sbb tailor dh x mo. hehhehe

    BalasPadam
  7. Salam...boleh bg contact no x?? nk tempah baju...

    BalasPadam

Terima kasih atas komen anda.