MASAKAN JALAN-JALAN ADLI HANYA KENANGAN PERKAHWINAN VIDEO ADLI

Iklan jap

Followers

Google+ Followers

Isnin, 12 Mac 2012

Terbang tinggi di awan



Keduanya terbang tinggi di awan. Dah lama rasanya tak naik MALAYSIA AIRLINES. Time kerja kat Kuching dulu je selalu menaiki pesawat MALAYSIA AIRLINES.Siap naik BISNES CLASS.Tapi awal pagi jelah.Sebab dulu hanya tambah 14 belas ringgit rasanya dari harga tiket ekonomi kita dah boleh naik BISNES CLASS ni. Sekarang hanya mampu untuk menaiki ke AIR ASIA ke destinasi yang diingini. KUCHING sudah semestinya. Kalau AIR ASIA buat promosi lealah yang sanggup bangun awal pagi untuk membooking sebab kalau booking pada waktu puncak memang akan sentiasa ke waiting room. Sebenarnya kan....nak bagi tahu ni, minggu depan lea nak naik belon balik kampung. Tiket untuk tahun ni dah beratur untuk digunakan samaada untuk lea ataupun keluarga.Yelah, time AIR ASIA buat jualan murah je pulun habis beli tiket.Kena rancang awallah semuanya.Cuti lea dan cuti suami.

6 ulasan:

  1. Selamat bercuti. Berapa hari balik Kuching?

    BalasPadam
  2. Dulu masa kerja di Miri cuma ada MAS. Kalau lebih dari 72 jam murahlah sikit. Tapi kenalah ambil cuti hari Isnin kalau balik ke KL petang Jumaat.

    BalasPadam
  3. selalulah balik kl time kerja kat miri yb?

    BalasPadam

Terima kasih atas komen anda.