MASAKAN JALAN-JALAN ADLI HANYA KENANGAN PERKAHWINAN VIDEO ADLI

Iklan jap

Followers

Google+ Followers

Sabtu, 23 Julai 2011

AKU TERKEJUT....MASIH TERINGAT

Sejak 2-3 bulan lepas lea teringat nak telefon seorang kakak dekat opis lama.
Tapi terlupa je.
Yelah...ingat nak tanya kabar.Rapat jugak ngan dia dulu.
Walaupun dia kecoh sikit, tapi banyak jugak pengalaman hidup yang lea dapat dari dia.

Tapi pada selasa lepas , semasa dekat opis dok check nombor dekat hp, terjumpalah no dia.
Dalam hati berkata, baik call dia.
Dengan tiga deringan ,lea terdengar suara perempuan.
Rupanya anak dia.
Tanya, mak mana?
Mak dah takde kak.

Lea terkejut.
Bila?
Bulan 3 kak.
Adui.....
Patutlah lea teringat je kat dia.
Lea betul2 tak tau.

Takda apa yang boleh lea buat melainkan berdoa agar dia ditempatkan ditempat2x bersama-sama dgn org2x beriman.
Saat lea menaip, ye..air mata mengalir.
Terbayang satu-satu kenangan bersama dia.
Bersama-sama di bilik surat dan bilik fail.
Hari jumaat je berbual ngan dia .Macam-macam topik keluar.
Teringat kenangan di A FAMOSA RESORT.
Dia ambik bantal kat bilik lea dan suami.


Semoga rohnya aman di sana


kenangan bersama arwah pada tahun 2007

18 ulasan:

  1. Al-Fatihah, akk baru tau nie mona,
    Dulu dgr cete pasal arwah kena cancer...sedih gak bila tau, sbb kami sama-sama lapor diri kat SPRM dulu!

    BalasPadam
  2. @Tanpa NamaYelah kak.bila ingat kenangan bersama arwah.siapa akak ni ye

    BalasPadam
  3. ai..br tauk ktk ka? kmk time ya balit sawarak..cuti..then shidah yang pergi timenya ninggal ri ya..

    BalasPadam
  4. sedih nye baca entry ni...sedih kan bila tau kwn2 lama yg x jumpa sat lg dpt berita mcm nih...
    alfatihah untuk arwah...

    BalasPadam
  5. al-fatihah buat arwah...semoga dicucuri rahmat

    BalasPadam
  6. @Papa Mifzaah.sedih sgt. call nak tanya kabar tapi dapat berita lain

    BalasPadam

Terima kasih atas komen anda.