MASAKAN JALAN-JALAN ADLI HANYA KENANGAN PERKAHWINAN VIDEO ADLI

Iklan jap

Followers

Google+ Followers

Sabtu, 12 Februari 2011

HARI SABTU PUNYA MENU

Hari ni lea tak masak.
Lauk semalam ada lagi.Panaskan je.Jangan membazir.Lagipun masih elok .Suami pun cakap tak payah masak.Oklah tu kan.Dapat rehat sikit dan tumpukan perhatian mengemas rumah.Buang apa yang patut dibuang.Baik buang awal-awal.
Lauk lea semalam ialah...........................

ikan kembung masak lemak

ayam goreng kunyit

sayur kangkung tumis belacan

3 ulasan:

  1. kadang2 lauk lama yang di panaskan lebih sedap rasanya .. macam kat kedai mamak .. banyak lauk 'carry forward' !

    BalasPadam
  2. @al-lavendari aah.tulah.kadang2x lauk yang dipanaskan lagi sedap rasanya

    BalasPadam

Terima kasih atas komen anda.