MASAKAN JALAN-JALAN ADLI HANYA KENANGAN PERKAHWINAN VIDEO ADLI

Bercerita Bersama

Daisypath Anniversary tickers

Followers

Google+ Followers

Saturday, 15 January 2011

YANG SENANG-SENANG JE

Hari ni lea rasa malas betul nak masak.
Tak taulah kenapa.
Ikan dan ayam lea dah kuarkan awal.
Selalunya kalau hari sabtu dan ahad jam 9 pagi dah mula masak.
Tapi hari ni jam 12 tengah hari baru ke dapur.
Dan akhirnya ni je yang jadi.
Masak yang senang-senang je.
Sekali sediakan bahan bahannya.

KERAPU STIM

SOTONG MASAK SAMBAL

SAYUR KOBIS KUKUS NGAN AYAM

8 comments:

  1. sayur kobis kukus ngan ayam..??erm...xpnah masak pun..

    ReplyDelete
  2. nyum3..... kak bila la saya dpt rasa masakan akak nie =(

    ReplyDelete
  3. mak aiii! lea! sedapnya lauk2 ni !

    ReplyDelete
  4. camana wat kobis kukus ngan ayam tu? tak pnh mkn

    ReplyDelete
  5. @Zura lea pun first time buat.tengok dekat AFC.Tu yang try

    ReplyDelete
  6. @whitecappuccino lauk2x biasa je ni. lauk malas masak

    ReplyDelete
  7. @whitecappuccino lea tengok kat AFC.Tu yang try tu. ayam tinggal sikit tu yg try buat. sebenarnya ayam tu dibungkus ngan kobis tu. ayam tu cincang, letak daun bawang, bawang n cili sikit. nak letak telur boleh.tak nak letak pn boleh.bungkus ngan kobis dan kukus. sedap gak kobos dikukus.

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen anda.