MASAKAN JALAN-JALAN ADLI HANYA KENANGAN PERKAHWINAN VIDEO ADLI

Bercerita Bersama

Daisypath Anniversary tickers

Followers

Google+ Followers

Friday, 28 January 2011

SAYA MENANG RM 5000!!!!

Dapat message di bawah dari AYURASHIDAH

ada surprise utk awak ye :
http://ayurashidah.blogspot.com/2011/01/pemenang-rm-5000.html

Terkedu sekejap.Bila masa masuk GA/CONTEST kat blog dia.Masuk blog dia selalulah.Ada entri dia yang menarik.Tu yang letak link blog dia kat BLOGLIST. Rupanya sebab ni lea dapat RM 5000 (tambah titik kat tengah2x ye).

http://ayurashidah.blogspot.com/2011/01/pemenang-rm-5000.html

Terima kasih ye ayu.
Pagi-pagi jumaat dapat msg yang sangat-sangat mengejutkan.

12 comments:

  1. alhamdulillah...rezeki utk kawan2 tu lea. hahaha

    ReplyDelete
  2. @eqbalzackalhamdulillah. aah tul tu abang eq. nanti belanja minum ek. hihihi

    ReplyDelete
  3. lea, dah transfer tau! TQ buat entri pasal ni ye! Terkezzzut saya tgok rm 5000....hahaha......marabahaya... mana aku nak cekau 5000 tu? hehehe

    ReplyDelete
  4. @ayushida saja je ayu.kasi gempak sikit. tq ye.

    ReplyDelete
  5. tahniah lea... murah rezeki.. cute je header kat atas tu

    ReplyDelete
  6. @munna yelah munna.alhamdulillah.saja godek2x header tu. hehehe

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen anda.