MASAKAN JALAN-JALAN ADLI HANYA KENANGAN PERKAHWINAN VIDEO ADLI

Iklan jap

Followers

Google+ Followers

Jumaat, 31 Disember 2010

YE...YE...ABANG BALIK

Senyum sampai ke telinga lea semalam.
Tengah mamai lepas makan ubat terdengar bunyi grill di buka.
Sapa lak ni.
Tadi suami call esok baru dia nak balik.
Rupanya suami yang balik.
Saja nak surprise bininya.
Adui...dengan muka nak tido.
Dengan sanggulnya mcm org berpantang.
Dengan berkain batik.
Suami leh gelak nengok.
Tapi.....malamnya dia dapat call.
Kena pergi Melaka hari ni.
Ada site yang kena buat sebelum 1.1.11.
Muncung baliklah lea.
Tapi bila dipikirkan dah kerja dia.
Takpelah.
Jadinya awal pagi nilah dia pergi Melaka.
Tapi balik harilah.
Tugas hari ni nak membasuh baju yang satu beg dia bawak dari Johor.
Mendobilah jawabnya hari ni.

4 ulasan:

  1. sorang balik lah jawabnya ye mona..happy new year

    BalasPadam
  2. @munnayelah.mcm tu nampaknya.sorang2x je kat umah

    BalasPadam
  3. Monalea: yeay2 ....abg balik....mesti best kannnnn....:)

    BalasPadam
  4. @azzey mmmmmm...seronok mulanya.tapi dah ke melaka balik.

    BalasPadam

Terima kasih atas komen anda.