MASAKAN JALAN-JALAN ADLI HANYA KENANGAN PERKAHWINAN VIDEO ADLI

Iklan jap

Followers

Google+ Followers

Rabu, 1 Disember 2010

JOM BESARKAN MATA ANDA


Kenalkan apa ni?Nilah kanta pembesar.Apa lea nak buat dengan benda ni?



Nak besarkan matalah.Aik..Apasal tak besar mata lea ni.



Rupanya nak melihat setem2x kesayangan dengan lebih dekat lagi.



Hehehehe.Suami punya ceritalah ni. Pergi dekat POPULAR nak cari album setem.Dah tu di cakap, kena ada kanta pembesar ni baru leh tengok setem tu betul2x. Memang betul dia cakap. Memang puaslah dapat dok lihat satu2x setem ni dengan lebih jelas.

2 ulasan:

  1. my dad ada hobi yang sama ngan ur hubby mona..siap ada album juak nya. tapi nektok bila dah ada email n ym..setem macam jarang bertambah jak.

    BalasPadam
  2. @mummysyafie
    kamek nang dari sekolah rendah lagik kak nor suka ngumpul setem sampeilah ke tua tok.

    BalasPadam

Terima kasih atas komen anda.