MASAKAN JALAN-JALAN ADLI HANYA KENANGAN PERKAHWINAN VIDEO ADLI

Iklan jap

Followers

Google+ Followers

Jumaat, 26 November 2010

SAYA SUKA BLOG AWAK LA !



Blog yang lea suka baca dan hari-hari terjah

http://www.eqbalzack.com/

blog abang eq ni lea start suka baca n suka mengomen sejak 3-4 bulan lepas kot.
blognya simple tapi padat dan disertakan dgn gambar yang menarik.
mula dari situlah baca blog dia sambil2x buka entry dia yang lama2x.
lagi satu dia reply semua apa yang org komen kat entry dia.

http://yannyannyann.blogspot.com/

blog adik kesayangan.sekarang nengok dia sgt2x aktif dah. dari blog dia dapat tengok perkembangan keluarga di kuching. huhuhuhu.rindu mereka.

http://mummysyafie.blogspot.com/

blog kak nor lak lea suka baca kisah dia ngan anak anak.suka nengok anak dia yang comel. seorang ibu yang bekerjaya tetapi pandai bahagi masa utk family.cayalah kak nor.

http://lagendabdknakal.blogspot.com/

kalau rasa nak gelak, lea suka masuk blog ni.ada je cerita yang buat lea gelak.suka nengok shoutboxnya.ada sinchan yang sangat2x comel.

http://wanhazel.blogspot.com/

suka blog ni sebab banyak tutorial.utk blog mahhupun photoshop. lagi satu suka nengok header ni yang pelik2x.kadang2x lawak pun ada.

SAYA MENGETAHUI SEGMEN INI DARI BLOG http://www.eqbalzack.com/



12 ulasan:

  1. salam..datang dari entri ben.... apa khabar... follow blog nie..

    BalasPadam
  2. @mummysyafie

    sama sama kasih kak nor.suka bah maca blog kitak mun ada kisah wawan tetak sorang kamek bah

    BalasPadam
  3. dtg ziarah dr SSBAL! BA

    Ai folo here!!!

    BalasPadam
  4. saya pun suka blog awak...sudi2 laa singgah kew blog saya..

    semua boleh join...saya bangga menjadi blogger malaysia..

    BalasPadam

Terima kasih atas komen anda.