MASAKAN JALAN-JALAN ADLI HANYA KENANGAN PERKAHWINAN VIDEO ADLI

Iklan jap

Followers

Google+ Followers

Selasa, 30 November 2010

MINAT YANG TAK LEH NAK BUANG

Lea sangat2 suka dengan sticker.
Kalau pergi mana2x memang kedai buku,alat tulis yang dipergi.
Sebab lea tau mesti ada jual sticker yang cantik2 yg cute.
Kat mana lea melekatnya?
Lea ada satu buku.Nak kata diary tak jugak.Macam scrap book pun ada.
Situlah tempat letaknya sticker2x ni.
Suami kdg2 ckp lea ni mcm bbudak kecik.
Tapi dia paham minat bininya ni.

ni link terdahulu pasal scrab book lea ni

SCRAB BOOK




5 ulasan:

  1. terang benderang rumah blog ni sekarang

    BalasPadam
  2. @munna
    hehehehe.Munna, dah bayar bil letrik.tu yg terang tu.klu tak gelap je.

    BalasPadam
  3. wah !
    tayah pasang lampu da terang kat sini ;)

    BalasPadam
  4. wahhh best aie minat ktk tok lea. psttt...mek suka mr. smiley aie. sederkah utk kmk juh juh....hahaha :P

    BalasPadam
  5. @Redbloodsnow
    kelak zie ah mek nangga kat kedai ya. mun ada mek nyangkong ngan kitak

    BalasPadam

Terima kasih atas komen anda.