MASAKAN JALAN-JALAN ADLI HANYA KENANGAN PERKAHWINAN VIDEO ADLI

Iklan jap

Followers

Google+ Followers

Ahad, 17 Oktober 2010

FOLLOWERS

Lea start berblog ni sejak April 2009.Sebelum ni dah ada blognya.Tak buat backup, godek sana, godek sini, langsung takleh bukak.Sedih sgt2x.Sebab blog tu since 2006 kalau tak silap.Lea tak pikir sgt pasal followers ni.Rupanya dah ada 200 dah.Walaupun tak sebanyak followers blog yang lain, tapi alhamdulillah ada yang sudi follow blog lea ni.Takde paksaan ye nak follow blog ni.Seperti yang lain jugak, lea akan follow blog yang lea rasa ada tarikan tersendiri.Penulisan yang kadang2x membuat lea berpikir dan yang lea boleh bagi komen.Blog ni lea tulis apa yang lea rasa nak tulis.Tempat lea luahkan apa yang di rasa.Jika masa sunyi2x tu mulalah dok nengok entry yang lama lama.Kadang kadang tersenyum dan tergelak sendiri.Banyak kenangan dekat sini.Selagi ada daya, selagi ada ruang....blog ini adalah peneman setia.

tuan punya blog ni adalah followers blog lea yang ke200.terima kasih ye.

ni adalah link blog ni ALAMANDA SEJAHTERA




Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih atas komen anda.