MASAKAN JALAN-JALAN ADLI HANYA KENANGAN PERKAHWINAN VIDEO ADLI

Iklan jap

Followers

Google+ Followers

Khamis, 16 September 2010

LEA RINDU KAT MEREKA




Align CenterMemang org nampak lea senyum suka,ketawa riang tapi di dalam hati lea rasa sedih, rasa sayu dan rindu sangat sama insan di atas.Mak,bapak,mas,yan n amir.Dah duduk jauh, blog dan facebook je pengubat rindu.Tapi takpe...bulan 11 ni balik raya haji.Dapatlah jugak melepas rindu kat mereka.Dengar suara kat telefon pun dah rasa semacam dah.

Selama 25 tahun lea duduk ngan mak ayah.Tak pernah berjauhan.Jauh2x pun seminggu dua sebab berkursus kat semenanjung.Tapi dah ketentuanNya..bertemu jodoh dengan org perak.Berpindah ke semenanjung 5 bulan selepas kahwin.Masa dekat airport masa nak masuk departure hall, mak memeluk diri ini dengan begitu erat sekali.Masih lea ingat saat itu.Ye...mulai saat itu bermulalah fasa kehidupan diri yang baru.Belajar hidup sendiri.Sampailah sekarang.Dah 4 tahun dah berlalu.Macam macam pengalaman,pengajaran yang lea perolehi.Sangat sangat mengajar lea dan mematangkan diri ini.




Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih atas komen anda.