MASAKAN JALAN-JALAN ADLI HANYA KENANGAN PERKAHWINAN VIDEO ADLI

Iklan jap

Followers

Google+ Followers

Isnin, 30 Ogos 2010

HARI INI HARI ISNIN

Assalammualaikum semua.Alhamdulillah bertemu lagi kita d hari dan di minggu yang baru.Hari ni dah 30 Ogos 2010 bersamaan dengan 20 Ramadhan 1431H.Dah 20 hari dah kita berpuasa kan.Sepuluh hari lagi kita akan menyambut Syawal.

Syawal tahun ni insyallah akan di sambut dengan penuh kesederhanaan.Keperluan mak mertua, kueh muih , alhamdulillah sudah disediakan. Keperluan keluarga kat Kuching insyallah otw.Nanti kirim je ngan kawan adik.

Tahun ni tahun ke3 aku beraya bersama keluarga mertua.Insyaalah... tidak akan seperti tahun pertama dulu.Menangis di pagi raya.Tahun kedua ok dah...Ini tahun ketiga...Rasanya lagi ok kot.Yang penting di pagi raya aku ngan suami kena call family kat Kuching mohon ampun dan maaf.Tapi...air mata pasti menitis gak bila mendengar suara mak dan ayah.

K....pagi pagi takmo nak sedih sedih.Yang penting kita happy.Mulakan hari ni dengan senyuman.


tuan umah di pagi Isnin.Selamat pagi semua.....berisinya aku....huhuhuhu.





1 ulasan:

Terima kasih atas komen anda.