MASAKAN JALAN-JALAN ADLI HANYA KENANGAN PERKAHWINAN VIDEO ADLI

Iklan jap

Followers

Google+ Followers

Khamis, 22 Julai 2010

I'M HAPPY TODAY


Assalammualaikum semua.

Hari ni aku happy sangat.Entahlah..Sebab gaji dah masuk kot. Hahahahaha.Tak jugak sebenarnya....gaji masuk pun yang pertama diingat hutang piutang, duit kutu, bil2x yang aku kena bayar n duit utk mak aku.Tu je.yang balance nya tulah untuk aku sendiri.Lehlah simpan sikit2x. Alhamdulillah.

Ingat nak puasa hari ni, tapi....takleh pulak. Biasalah pompuan.Kalau tak leh direct puasa 4 hari.Takpe...Next week leh sambung balik. Sarapan hari ni, pagi pagi dah aku g cafe beli mihun ngan telur mata. Tu je yang leh bukak selera pagi pagi ni.

Oklah nak makan sat.Nanti kita bertemu kat next entry k.




Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih atas komen anda.