MASAKAN JALAN-JALAN ADLI HANYA KENANGAN PERKAHWINAN VIDEO ADLI

Iklan jap

Followers

Google+ Followers

Khamis, 3 Disember 2009

HAPPY BELATED BIRTHDAY ECAH

Semalam kami kat bilik surat ngan bilik operator sambut birthday ecah yang ke 19 tahun Tua setahun dah dah ko ecah.Birthday dia pada 1 Disember .Tapi dah birthday dia, dia buat cuti umum sendiri hari selasa tu. Jadi kami yang kat bilik tu, planlah nak celebrate birthday dia semalam.

Plan memang cantik dah.Flow pun mengikut jadual.Ina sepatutnya masuk jam 8.30 , 7.30 dah sampai opis bawak kek SR.Yelah tak nak ecah nampak. Air ngan makanan lain pun siap simpan semuanya.Sehinggalah si Nurul pecah lubang pasal nak order Domino Pizza.Adui...Nurul..Nurul.Selamba dia je nak cakap Dominos bukak jam 10.Luculah.

Riuh dan kecoh Ecah bila Ina keluarkan hadiah, kak Zah bagi hadiah dan bila kek SR dikeluarkan.

HAPPY BIRTHDAY ECAH.SEMOGA PANJANG UMUR DAN DIMURAHKAN REZEKI.



acara suap menyuap.

seronoknya ecah dapat hadiah dari kak zah


insan insan yang tak allergic pada kamera


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih atas komen anda.