MASAKAN JALAN-JALAN ADLI HANYA KENANGAN PERKAHWINAN VIDEO ADLI

Iklan jap

Followers

Google+ Followers

Selasa, 3 November 2009

Pak Mertua Action

sorang anak gadis telah bertemu jodoh dengan sorang mat saleh dari London.apabila dah berkahwin,maka menantu tadi pun ajak la pak mertua ni tinggal kat London untuk beberapa hari.Pak mertua�yang juga merangkap Ketua kampung tu pun, amat bangga kerana akan menjejakkan kaki ke negara asing buat pertama kalinya.Sekembalinya ke kampung, maka dengan penuh bangga, Tok ketua lunch kat hotel 5 bintang,(tidak lagi seperti selalunya lepak kat warung jer). Tok ketua ajak sekali member2 kamceng dia, konon nak belanja lar tuh.So,bermulala ke'action'an Tok Ketua dalam memperlihatkan kemahirannya berbahasa inggeris.

pelayan : selamat datang ke Cafe hotel. Boleh saya ambil pesanan?

Tok Ketua ; emm tengs.Gib mi a kap op kopi.

pelayan ; oo..pakcik nak segelas kopi yea.

tok ketua ; yis. i olredy tel u,m i rite.

pelayan ; maafkan saya pakcik.

tok ketua ; its okeh.

pelayan ; pakcik nak makan apa?

tok ketua ; gib me rice cooker..(yang dimaksudkan tok ketua adalah nasi ayam)

pelayan ; maafkan saya pakcik.cafe tidak menyediakan rice cooker untuk d makan.

tok ketua ; wat? wat kind op kepe is dis!!�u a stupit."




1 ulasan:

Terima kasih atas komen anda.