MASAKAN JALAN-JALAN ADLI HANYA KENANGAN PERKAHWINAN VIDEO ADLI

Iklan jap

Followers

Google+ Followers

Sabtu, 23 September 2017

Percutian Pada Harga Yang Terendah Dengan Malindo Air


Assalammualaikum Semua. 


Apa khabar hari ni?  Hari cuti ni ke mana? Time nilah nak luangkan masa bersama keluarga kan.Hujung tahun dah nak hampir ni.. korang dah ada plan ke untuk bercuti ke mana hujung tahun ni?? Yela setahu lea hujung tahun la masa yang sesuai untuk kita beriadah dan bercuti bersama keluarga sebab time tu kan cuti sekolah..time ni la yang sesuai pon untuk bercuti. Actually banyak tempat yang boleh korang pergi bercuti its up to u olls la nak dalam Malaysia ke or luar Malaysia.. Tapi masalahnya sekarang kan time cuti sekolah tu la jalan jem, hotel dah penuh, macam-macam lagi la masalah yang akan dihadapi.. betul tak?? So sekarang korang tak perlu la risau sebab lea ade benda nak share dengan korang ni…sure confirm la perjalanan percutian korang kali ni pantas and yang penting berbaloi okay!!

                Apa susahnya u ollss..apa kata korang bercuti naik flight pulak..Apa?? tiket mahal?? hahhaa…korang jangan terkejut pulak apa yang lea nak share dengan korang ni…Untuk pengetahuan korang, Malindo air menawarkan harga yang berpatutan okay for those yang booking online di laman web Traveloka taw…haa so kalau korang nak book tiket untuk percutian korang hujung tahun ni lea suggest kat korang better korang book dengan menggunakan Traveloka..sebab apa?? Sebab dalam traveloka ni ia menawarkan harga yang tersangatlah berbaloii okay…sure korang terkejut punya!! Alaa…senang jela nak book tiket kat situ..sini lea ajar korang.



                Okay langkah yang pertama yang perlu u olls buat adalah masuk ke website rasmi Traveloka dulu taw..So untuk nk book online ticket ni, yang pertama korang perlulah pilih destinasi korang iaitu destinasi korang naik flight tu dan destinasi ke mana korang nak pergi. And then, korang kena pilih date taw..make sure date yang korang pilih tu betul..takot nanti tersalah book ticket pulak..dah satu masalah…korang juga boleh pilih sama ada nak book tiket untuk satu hala atau pon pergi balik..its up to uolls okay..Langkah yang ketiga korang kena la pilih tiket yang korang nak book tu untuk berapa orang..and pilih seat class korang sama ada Economy, Business mahupun Premium economy dan klik cari…mudah jer kan..hahhaa

                Tungguuu…tak selesai lagi okay, lepas korang klik cari tuh nanti in a few second akan terpapar la paparan or senarai flights and time berlepas mengikut apa yang korang masukkan memula tadi.. So time ni la korang boleh pilih flight yang korang nak..ikot atas bajet yang korang dah plan..Tapi lea nak bagi tau u ollss, harga yang ditawarkan sangat berbaloi oaky akalu nak dibandingkan dengan beratus laman web yang lain tuh..So after u olls pilih flight mana yang korang nak tu korang boleh la proceed untuk next step iaitu pembayaran..Untuk pengetahuan korang, korang boleh bayar dengan menggunakan online banking atau kad kredit..so korang boleh pilih yang mana korang lebih prefer la ye…Mudah jerk an nak book tiket online ni..Alaa apa salahnya bercuti naik flight pulak..dah la jimat masa, harga tiket pulak berbaloi and yang penting tak memenatkan badan nak mengahadap jalan jem tuh..hahaha

                Oh ya, kalau korang nak tahu dengan lebih lanjut berkaitan Malindo air ni korang boleh cari jer dalam Traveloka ni sebab dalam website ni juga ada memaparkan senarai destinasi Malindo air ni..Mana la tahu kan next time korang nak pergi mana-mana pulak dengan menaiki Malindo air ni..Yela bak kata orang tua-tua tak cinta maka tak kenal kan…dah kenal pon jatuh cinta la..hehehe..Bukan itu sahaja korang juga boleh tengok cara untuk book online tiket, history of Malindo air, policies-policies Malindo air ni dan banyak lagi la…Korang buka jer Traveloka dan taip Malindo air kat situ korang boleh cari apa yang korang nak tahu.


                So, apa lagi yang korang nak tunggu ni?? Meh tempah Malindo Air online di laman web Traveloka sekarang!! Korang jangan menyesal kalau korang tak gunakan peluang yang ada ni!! Jom la bercuti!!


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih atas komen anda.