NUFFNANG

Tuesday, 29 August 2017

Yang Teramat Mulia Paduka Seri Pengiran Muda Abdul Mateen

Sekarang Yang Teramat Mulia Paduka Seri Pengiran Muda Abdul Mateen memang tengah menjadi kegilaan wanita-wanita di luar sana. Buka je instagram mesti ada gambar dia. Oklah lea share sikit gambar-gambar dia dan video dia yang bila melihatnya boleh membuatkan sesiapa sahaja boleh jatuh hati kat anak raja sorang ni.
















A post shared by @mostlymateen on
credit tu @faridsinclair

1 comment:

  1. Alolo comelnye dia masa kecil dah besar mmg handsome sgt2

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen anda.

Setahun sudah berlalu

Lama betul lea meninggalkan dunia blog ni. Macam-macam dah berlaku. Adli pun dah di tahun 1. Ada masa, ada ruang ada ketikanya lea akan samb...