MASAKAN JALAN-JALAN ADLI HANYA KENANGAN PERKAHWINAN VIDEO ADLI

Iklan jap

Followers

Google+ Followers

Khamis, 9 Mac 2017

Hari Terakhir 10.02.2016 Lea di Pejabat Lama


Ok, kita sambung cerita semalam ye
.
Setelah berseronok cuti Thaipusam semalamnya, ini adalah hari terakhir lea di pejabat ini. Nak kerja pun mood ke laut dah. Tapi kena settle kan dulu mana yang tak settle lagi. Waktu nak balik, lea dok salam-salam dengan semua teman di aras -1 tetapi dua orang cc memang lea nak salam last sekali.

Akhirnya tiba waktu dan ketika yang kalau boleh tak nak laluinya. Salam, peluk, cium dua kakak dan dua cc yang lea sangat-sangat senang bekerja dan berurusan. Ada juga hadiah dibaginya. Terima kasih cc berdua. Sayang sangat kat mereka. Bila tengok hadiah yang mereka bagi memang akan sentiasa ingat mereka. Kedua hadiahnya memang lea akan guna dan pegang hari-hari.


Ok, kita layan gambar ye. Moment ini akan dicatat kat dalam blog ini sebab kalau dah tua-tua nanti baca blog ini akan tersenyum sendiri. Macam-macam kenangan yang akan kembali nanti.

CC Su yang lemah lembut orangnya. Marah pun lembut lagi caranya

CC As pun sama. Lembut orangnya.





2 ulasan:

  1. sedihnya tgk muke mama adli nih...yelah tempat jatuh lagi kan di ingat ni kan pulak tempat cari reZeki kan...

    kt opis Lea mmg Lea paling muda ke? tgk yg lain2 tu nmpak mcm berusia skit sbb Cc kan,kt opis dana nih umur baya2 dana je sbb tu masing2 otak senteng

    BalasPadam
  2. nak berpisah tu sgt sedih kan....
    semoga success di tempat baru...

    BalasPadam

Terima kasih atas komen anda.