MASAKAN JALAN-JALAN ADLI HANYA KENANGAN PERKAHWINAN VIDEO ADLI

Iklan jap

Followers

Google+ Followers

Jumaat, 24 Februari 2017

Lamanya tak update blog. Kita rindu...

Assalammualaikum semua.
Argh… sudah. Lamanya lea tak update blog ni. Sibuk sangat-sangat. Dari pejabat sampai kerumah sibuknya. Bukan takde cerita nak diceritakan tapi tak sempat nak update. Nak buka blog ni pun.
Ok. Nak update ni... Lea sihat-sihat saja. Lea dah bertukar ke tempat kerja yang baru. Mencari angin dan pengalaman baru. Tu nanti cerita ye.

Adli? Hero kecik lea. Alhamdulillah. Nak masuk 3 bulan sekolah ni Nampak dah hasilnya.

1.  Surah Al-Fatihah Alhamdulillah dah lancar dah.
2.  Ada 2-3 surah pendek yang dia tengah dok menghafal
3.  Mengira dalam English dah sampai 30 dah
4.  ABC Alhamdulillah dha lancar . Boleh tahu huruf yang mana yang kita tunjukkan
5.  Dekat rumah bila disuruh tulis ABC rajin pulak dia. Tapia da tempoh masa dia. Dah tu main.
6.  Sangat-sangat pandai bercakap dah sekarang. Ada je benda yang nak dicakap dan dijawab.

Oklah. Nanti sambung lagi. Banyak sangat cerita nak diceritakan ni. Insyaallah, hujung minggu ni lea pulun buat auto publish entry untuk minggu depan.

Sayang semua.

Jumpa lagi ye.

Ok. Sebelum lupa. Mana yang menanya tempat lepak tengok kapal terbang lea sertakan link blog jejaka terhangat di pasaran. Hahaha. Fendi… Teman sepejabat lama yang lea boleh kongsikan pelbagai cerita lagi-lagi hal berjalan. Memang kaki jalan budak ni. Hahaha. Ok. Ni linknya tempat lepak tengok kapal terbang


3 ulasan:

  1. Tepeklah gambar Adli satu..
    Memang lama betul Lea menyepi

    BalasPadam
  2. Alhamdulillah...bijak Adli ni. Penyeri keluarga kecil Lea. Semoga terus membesar dengan sihat dan menjadi insan soleh... :)

    BalasPadam
  3. tak pe lea... ok je.. bila free nanti leh update blog..

    BalasPadam

Terima kasih atas komen anda.