MASAKAN JALAN-JALAN ADLI HANYA KENANGAN PERKAHWINAN VIDEO ADLI

Iklan jap

Followers

Google+ Followers

Jumaat, 18 November 2016

Adli ke Langkawi

Assalammualaikum
Lamanya tak update blog. Lea sibuk sangat-sangat sebenarnya. Dah tu takde idea nak menaip apa. Sedangkan banyak je gambar yang diambil yang boleh dibuat cerita.

Oklah minggu lepas lea dan keluarga ke Langkawi untu 3 hari 2 malam. Kebetulan ada hal kat situ bawalah sekali semua pergi. Menginap di Federal Villa Langkawi yang di bawah pengurusan Holiday Villa Langkawi. Bagi sapa-sapa yang kerja kerajaan mesti tahukan rumah penginapan persekutuan ni.

Yang sangat seronok sudah semestinya si bujang lea sebab ada pantai dan laut. Kalau bolah nak 24 jam main kat pantai. Adli memang sukakan pantai. Dah jiwa dia macam tu kan. Betul-betul ikut Umie ye Adli. Bagi lea kalau nak ketenangan pantailah tempat yang lea tuju. Suka tengok ombak yang menghempas pantai. Suka dengan deruan ombak. Hahaha. Jiwang pulak umie ni kan.


Hari kedua kita ke Cable Car Langkawi. Ha….pucat muka Adli naik kali ni. Selalu berani sangat kan. Lea kalau cable car di Genting Highland 10 kali naik pun lea ok lagi. Tapi Langkawi ni memang kecut perut juga dibuatnya. Oklah layan gambar kami untuk hari pertama dan kedua di Langkawi.

Dalam feri nak ke Langkawi

Naik naik car dah tutup. Kita jalan-jalan dululah kat sini

Pantai dan Adli tak boleh dipisahkan





 Ok..Jom naik cable car
 






3 ulasan:

  1. bestla adli... geram nengok perut adli yg bolat tu hehehhe

    BalasPadam
  2. langkawi tempat mek honeymoon sikkan lupak and saluuuu rasa mok pegi agik. insyaAllah taun depan hehe

    BalasPadam
  3. ok ke federal villa tu .... nanti review ek

    BalasPadam

Terima kasih atas komen anda.