MASAKAN JALAN-JALAN ADLI HANYA KENANGAN PERKAHWINAN VIDEO ADLI

Iklan jap

Followers

Google+ Followers

Khamis, 2 Jun 2016

Adlicious Kek Lapis Sarawak


Ramai yang dok menanya pasal bisnes kecil-kecil lea ni.  
Ok. Lea tak buat banyak jenis sebab nak jaga kualitinya . Kami juga menyediakan khidmat penghantaran sekitar Putrajaya, Cyberjaya, Puchong dan Dengkil. 
Kawasan lain sedikit charge akan dikenakan. 
Perkhidmatan Pos Laju juga disediakan.

Apa-apa pertanyaan jalan malu jangan segan.
Hubungilah lea 0104008683


Paling banyak yang ditempah

Cadbury Nutella atau Cadbury sahaja


Masam Manis sentiasa ada peminatnya yang tersendiri



12 ulasan:

  1. sedapnya kek masam mnis..mengodasungguh

    BalasPadam
  2. compom sedap... almaklum mmg org belah2 sana teror bt kek lapis nih

    BalasPadam
  3. Sedap ni lea..dulu2 kek ni antara menu wajib mak mertua buat menjelang raya..setahun dua ni je mak tak buat dah.

    BalasPadam
  4. Sedapnya Lea setakat tengok gambar aje pun!

    BalasPadam
  5. Tepat pada masanya Lea buat business ini.
    Kakak suka semua kek lapis tau..
    di JB ni mahal teramat sangat.

    BalasPadam
  6. rinsu sarawak aihh

    sy suka beli yg nama dia ada sebut india2 gitu...xigt dah namanya..klu beli main tunjuk je..nama xpenah nk igt..ngee

    BalasPadam
  7. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    BalasPadam
  8. wowww kek lapis version terkini...sedapnya ada nama cadbury tu..wowww

    BalasPadam
  9. aku pun mcm kak zakie suka smeua kek lapis...kadang tu org jual mahal sangatttt...
    lea, rawang boleh hantar x? ni serius minat nak beli lea punya kek lapis...

    BalasPadam
  10. hari nie puasa ke-9.jam menunjukkan pkl 12pm.
    tros telan air liur tgk kek nie.rasa nak jilat je pc nie haa.
    adoi...menggugat sunggguh.lagi2 ada coklat cadbury dlm tue.

    BalasPadam
  11. Pandai lea buat kek kan.....tak sia sia jadi orang Sarawak tau hihi .... Harga dia berapa tu Lea

    BalasPadam

Terima kasih atas komen anda.