MASAKAN JALAN-JALAN ADLI HANYA KENANGAN PERKAHWINAN VIDEO ADLI

Iklan jap

Followers

Google+ Followers

Selasa, 19 April 2016

Perkongsian dari laman sosial. 

Boleh diikut juga cara lelaki ini sebab kadang-kadang ada negara yang dilawati penduduknya sukar untuk berkomunikasi dalam English.



Bagi korang yang suka travel satu dunia mesti punya kesukaran untuk berkomunikasi dengan masyarakat tempatan terutamanya apabila rata-rata rakyat negara itu tidak pandai bercakap dalam Bahasa Inggeris. Jadi, korang kenalah belajar sikit basic perkataan sekurang-kurang boleh bagi hint apa yang korang sampaikan. Betul tak?

Tapi seorang lelaki ni travel satu dunia memang taka da masalah sebabnya dia pakai baju yang ada 40 ikon atau symbol yang memudahkan dia berinteraksi dengan orang. Contohnya, anda nak beli makanan yang pedas kan, haa tunjuk je ikon pinggan tak pun api. Lepastu kalau nak pergi airport tunjuk je symbol kapal terbang. Senang kan?

Sumber - THR Gegar

2 ulasan:

  1. Bagus juga idea ni. Kurang sikit masalah komunikasi kalau dah main tunjuk aje logo kat baju tu.

    BalasPadam

Terima kasih atas komen anda.