MASAKAN JALAN-JALAN ADLI HANYA KENANGAN PERKAHWINAN VIDEO ADLI

Bercerita Bersama

Daisypath Anniversary tickers

Followers

Google+ Followers

Thursday, 7 April 2016

Kenapa wanita nak lelaki kaya?

Sekadar perkongsian dari facebook.

Ada satu soalan yang kami ingin tanyakan pada setiap wanita, “Apa yang wanita inginkan dari seorang lelaki?”
Apa yang pasti, 90 peratus wanita inginkan wang dan sanggup mengahwini seorang lelaki hanya kerana ‘poketnya yang tebal’!
Jadi, untuk lelaki, buka mata anda supaya tidak terjerat dengan wanita mata duitan.Tapi, hubungan bersandarkan duit semata-mata tidak akan bertahan lama dan akan putus di tengah jalan.
7 sebab utama kenapa wanita idamkan untuk berkahwin dengan lelaki kaya!


shutupimrich_zps71a53425
1. Pastinya tentang STATUS!

Wanita sangat pentingkan status dan disebabkan itu mereka ingin mengahwini dengan lelaki kaya. Mereka sanggup gadaikan kebahagiaan hanya untuk show off pada orang sekeliling.

2. Rasa lebih selamat & tiada masalah duit

you-are-rich-gif
Siapa yang nak berkahwin dengan lelaki biasa? Jangan nak tipu okay! Bagi wanita, mengahwini lelaki kaya buatkan hidupnya lebih selamat. Tak ada apa yang perlu dirisaukan.

3. Akan ada lebih banyak masa bersama suami

tumblr_m7ezhf9bNa1qjp7nn
Lelaki kaya lebih banyak masa di rumah berbanding dengan lelaki biasa yang hanya sibuk bekerja dan mencari duit. Wanita sentiasa inginkan lelaki yang sentiasa bersama mereka.

4. Masa depan lebih selamat & tak perlu hidup susah

giphy
Ada yang cakap, orang kaya ni sampai tujuh keturunan pun duit tak akan habis. Wanita melihat mengahwini lelaki kaya buatkan masa depannya lebih selamat dan masa depan anak cucu pun terjamin.

5. Pernah rasa susah & ingin ubah cara hidup

tumblr_mibrl8VR4h1s51zjyo1_500
Punca wanita ingin mengahwini lelaki kaya mungkin kerana mereka pernah mempunyai pengalaman bersama lelaki biasa yang sentiasa hidup sesak.

6. Lelaki kaya pastinya seorang yang bijak

tumblr_m5u0vnyeDh1rqlfp9
Bukan hanya kekayaan yang menarik minat wanita, tetapi lelaki kaya pastinya seorang yang bijak, kalau tak macam-mana boleh jadi kaya dan banyak duit.

7. Wanita impikan kehidupan yang mewah

giphy (1)
Kehidupan yang mewah sentiasa menjadi idaman kebanyakan wanita. Yela, nak beli beg tangan berjenama, baju tu kalau boleh nak bertukar ganti setiap minggu. Jadi tak hairanlah kenapa wanita impikan untuk berkahwin dengan lelaki kaya.

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen anda.