MASAKAN JALAN-JALAN ADLI HANYA KENANGAN PERKAHWINAN VIDEO ADLI

Bercerita Bersama

Daisypath Anniversary tickers

Followers

Google+ Followers

Thursday, 7 April 2016

Buaya gergasi ditemui


Florida - Seekor buaya gergasi ditemui di Outwest Farms, sebuah ladang pemburuan buaya, di Okeechobee di sini oleh dua orang pemburu.

Menurut mereka, ia adalah buaya terbesar yang pernah dilihat, yang berukuran panjang hampir 15 kaki.

Buaya terbabit dipercayai hidup di dalam ladang tersebut dan memakan lembu di ladang terbabit.

Penemuan itu dikongsi oleh Outwest Farms di Facebook Pagenya yang menulis, "Lee Lightsey dan saya pergi berburu buaya pagi ini dan membunuh buaya yang paling besar pernah kami bunuh di dalam hutan. Ia berukuran hampir 15 kaki!! Tahniah kepada Chris dan Derek di atas raksaksa tersebut!!!". - Siakapkeli.my

Lee Lightsey, yang juga pemilik ladang tersebut dan Blake Godwin, seorang pembantu pemburu, menemui buaya itu di sebuah kolam yang dihuni lembu pada 2 April lalu.

Menurut mereka buaya itu dilihat memakan lembu-lembu di berdekatan kolam tersebut."Kami juga menemui banyak saki baki yang kami percaya adalah lembu di dalam kolam itu. Kami percaya ia (buaya itu) menyerang lembu-lembu kami ketika mereka datang minum", kata Godwin kepada WOFL.

Di ruangan komen posting gambar tersebut, pelbagai reaksi diberikan oleh orang ramai. Ada yang terkejut, gembira malah ada juga yang marah dengan aktiviti mereka memburu buaya. 

4 comments:

  1. besar bagakkk...aku geli weiii tengok...huhu...

    ReplyDelete
  2. Oh, my! Besarnya buaya. Kalau bagi lembu sekandang pun belum tentu kenyang ni!

    ReplyDelete
  3. takuuuttt nya.. besar sungguh tu :)

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen anda.