MASAKAN JALAN-JALAN ADLI HANYA KENANGAN PERKAHWINAN VIDEO ADLI

Iklan jap

Followers

Google+ Followers

Khamis, 14 April 2016

Air Green Tea dan Mi Celup sedap

Hari selasa lepas, lepas ambik Adli kat rumah pengasuh ingat nak beli ayam nak buat goreng pedas. Tapi vitamin M datang lagi dan ajak abah pusing-pusing Pulau Meranti cari port makan.

Macam-macam gaya dalam kereta


Akhirnya pergi satu kedai ni selepas tanya anak buah. Yang buat lea teruja sebab ada air green tea yang jual dalam paper beg tu.




Ok..lea order mi celup perut ngan green tea. Suami pulak Mi Bandung tapi tak macam Johor punya. Lea cakap ngan suami Mi Bandung Siam. Adli lak nak keropok ikan je.


Green tea sangat-sangat sedap. Mi celupnya pun sama. Pedasnya sangat-sangat kawlah. Berpeluh, beringus semua pakej ada.


Lain kali lepas ni kalau mengidam green tea dengan mi celup di sini yang lea akan pergi.

3 ulasan:

  1. Kakak kalau mee celup ini teringat kat T'ganu mee celup dia sedaplah Lea.
    Sambal dia tip-top.

    Adli cukup ke makan keropok aje:)

    BalasPadam
  2. Tak pernah CH mkn mee celup ni lagi lea..
    Tengok mcm sedap tu..
    Kalau pedas mmg keluar segala hinguskan .. ;)

    BalasPadam

Terima kasih atas komen anda.