MASAKAN JALAN-JALAN ADLI HANYA KENANGAN PERKAHWINAN VIDEO ADLI

Iklan jap

Followers

Google+ Followers

Isnin, 21 Mac 2016

Umie dah 35 tahun dah

Assalammualaikum semua.

Alhamdulillah semalam 20 Mac 2016 genaplah usia lea 35 tahun. Alhamdulillah kerana masih diberi ruang dan waktu untuk hidup di dunia ini. Terima kasih kepada rakan-rakan, dan saudara yang menitipak ucapan selamat hari kepada lea. Terima kasih atas ingatan, ucapan dan doa dari dari kalian.


Semalam tidak ada sambutan khusus pun. Keluar ke The Pulze Cyberjaya nak ajak Adli jalan-jalan. Kesian kat dia duduk rumah je sebab abah sibuk kerja je. Hari ni hingga khamis abah takde kat rumah sebab kursus. Tinggal berdua dengan umie memang takdelah jalan-jalannya.



Takde apa pun dibeli kat The Pulze dan untuk pertama kalinya lea masuk DAISO lea tak beli apa-apa. Cuma Adli beli mainan tu pun abahnya yang bayar.

Dekat The Pulze Adli nak sangat nak makan aiskrim yang rupanya cupcakes comel-comel dari House Of Mini. Memang comel sangat. Belilah 6 biji untuk harga RM8. Sekali ngap dah habis sektul cupcakes tu. Comel bebenar.

Akhirnya tanya Adli nak makan apa? Semestinya yang keluar dari mulut dia KFC. Oklah saying. KFClah. Sekali sambut birthday umie ngan cupcakes kecik kata abahnya. Mana aci aban…cupcakes umie beli. Takkan orang yang sambut birthday beli cakes sendiri. Abah jawab sesekali. Orang tak buat kita buat.

Hahaha. Saja gurau suami isteri. Takde nak makan kek pun. Beli pun tak tahu bila habisnya. Yang kecik-kecik ni Adlilah dok habiskan. Umie makan dua je tu pun setengah sebab Adli nak juga.

Oklah. Untuk hari lahir yang ke 35 ini takde apa yang lea inginkan. Cukuplah diberi kesihatan yang baik, memperbanyakkan mendekatkan diri padaNya dan sentiasa tersenyum dan gembira bersama si kecik Adli dan si besar En. Sham. Insyallah.




Suka benar dapat KFC dengan mainan tu ye



Comel je cupcakes ni


Terima kasih abah belanja kami makan

Tersenyum manis ye birthday girl semalam







9 ulasan:

  1. Happy birthday Lea
    Betullah ingatan kasih sayang bukan kek sebagai ukuran
    Kalau rumah kakak pun sama kek apa lagi yg bercream agak kurang digemari.

    Adli puaslah makan kek comel tu ye sayang:)

    BalasPadam
  2. happy besday Lea...moga panjang umur ,murah rezeki, sehat2 selalu dan happy bersama keluarga tersayang...comel cupcake tu patut la Adli geram...sama la cam akak time besday tak kisah pon ada kek ke takde...yg penting orang2 tersayang yg sentiasa bersama...betol tak :)

    BalasPadam
  3. Happy birthday kak leaaa...
    semoga dipanjangkan umur..dimurahkan rezeki...
    nieyl rajin jgk window shopping kat the pulze tu kak.. :)

    BalasPadam
  4. hepy belated besday. sama besday ng suami kiteerr

    BalasPadam
  5. eppy belated birthday lea.... moga diberi kesihatan yg baik, di murahkan rezeki n hepi sellau

    comei2 je cup cakes tuh, pandai adli pilih hehehhe... ke ayah adli yg pilih

    adli nih bt acik terliur je tgk kfc tuh

    BalasPadam
  6. dekat dah d pulze ya ngan rumah mek heehe. lain kali boleh singgah kak oo :)

    BalasPadam
  7. happy belated birthday kak lea..amboi tetiba je akak.hahaha...

    kek birthday aiman pun masih berbaki dlm freezer..dh 3 hari.kali ni en suami tak makan kot tu yg lmbt habisnya.hehe

    BalasPadam
  8. happy belated birthday kak.. murah rezeki selalu ya =)

    BalasPadam

Terima kasih atas komen anda.