MASAKAN JALAN-JALAN ADLI HANYA KENANGAN PERKAHWINAN VIDEO ADLI

Iklan jap

Followers

Google+ Followers

Selasa, 1 Mac 2016

Riang ria Adli di kampung

Assalammualaikums semua.

Berjumpa di minggu dan bulan yang baru ye.

Sabtu lepas balik Teluk Intan hantar mak mertua balik. Balik sekali abang ipar dna isteri dan dua anaknya. Naik satu kereta je. Bertolak lebih kurang jam 4 petang. Pelan-pelan jalan….

Lea kalau balik Teluk Intan mesti singgah dekat MCD area Damansara ni. Tak lain tak bukan Apple Pie yang dibeli. Entah…lea suka sangat makan Apple Pie MCD ni.

Sampai Teluk Intan kat umah akak ipar lebih kurang jam 7 malam. Yang sudah semestinya seronok bila balik kampung ni mesti dak Adli ni. Yang mula-mula dipegangnya angsa. Berani betul Dah mandi siap pun boleh pergi keluar berlari-lari kat luar. Sampai peluh-peluh badan. Korang layan jelah gambar dak Adli ni. Pandai pulak pose sekarang. Dengan lentuk liuk kepala lagi. Kebetulan anak buah memang berniaga burger depan rumah. Lagi sukalah Adli ada orang kat depan.


 






Korang tengok Adli. Hahaha. Masam muka sebab disuruh makan ubat. Muka tak puas hati tu. Hahaha. Dia memang tak sihat sangat. Demam. Tapi semangat nak main tu kuat.



6 ulasan:

  1. Sebenarnya salah satu sebab kakak selalu melekat kat blog Lea ni kerana Adli
    Kakak suka tengok gebus dia dan senyum Adli sweet kan:)

    BalasPadam
  2. adli2.... bdk2 kalu dpt balik kg mmg lah keletahnya mcm apa... semua pelusuk dia nk jelajah... lagi2 kalau ramai yg melayan

    BalasPadam
  3. Apple pie McD tu pun mmg faveret saya...mmg sedap pie dia

    BalasPadam
  4. kemain muncung adli bila kena suruh makan ubat ye..hehe...

    BalasPadam
  5. kiut sekali jak muka mkn ubat. oo kak bila la nok singgah ke rumah oo? ingin nok dudok beloya ngan ktk hehehe

    BalasPadam

Terima kasih atas komen anda.