MASAKAN JALAN-JALAN ADLI HANYA KENANGAN PERKAHWINAN VIDEO ADLI

Iklan jap

Followers

Google+ Followers

Khamis, 17 Mac 2016

Bila budak kecik bergambar - - - ->Adlilah tu...

Assalammualaikum.

Apa kabar hari ni? Ni auto publish entry je. Nak menaip dekat pejabat memang tak sempat. Ada je benda nak buat. Jadinya malam-malam sebelum tidurlah dok menaip. Saat menaip ni Adli tengah nyenyak tidur. Lena betul. Malam ni tak payah marah suruh dia tidur dia tidur sendiri. Penat sangat mainlah kot petang tadi.

Adli sekarang suka na ambik gambar.Pantang ambil telefon untuk bergambar pasti dia ada menyelit sekali. Lea perasan masa dekat Fraser Hill hari tu. Kalau anak buah nak bergambar sanggup tu berlari sebab nak bergambar sama. Okla..Layanlah gambar budak debab ni.

Kalau tanya sapa debab? Jawabnya Adli

Kalau tanya sapa gemuk? Jawabnya Adlilah umie….

Kalau tanya sapa comel? Jawabnya Adlilah juga sambil buat muka comel.


Keletah dia sekarang….ada masa geram, ada masa nak marah.. ada masa mencuit hati ini.
















7 ulasan:

  1. Adli ni memang comel kan...kan...dah beso nanti mesti hensem boy ni...ehem2 nanti bole la kenal2 dgn anak dara aunty...hahaha...tetibe !!!

    BalasPadam
  2. pandai dah dia...bila snap picture je..mesti jari nak angkat ye..:)
    Singgah pagi ♥

    BalasPadam
  3. Smua adli yup...seronok layan bdk pandai ckp ni kn kn..

    BalasPadam
  4. Adli memang comel dan cute
    Kakak suka aje tengok dia posing.
    Kalau dpt jumpa nak aje kakak gomol pipinya yg gebu tu:)

    BalasPadam
  5. Nanti dia dah besar pasti kita akan rindukan moment waktu dia kecik.. ;)

    BalasPadam

Terima kasih atas komen anda.