MASAKAN JALAN-JALAN ADLI HANYA KENANGAN PERKAHWINAN VIDEO ADLI

Iklan jap

Followers

Google+ Followers

Isnin, 15 Februari 2016

Percutian pendek di Putri Beach Resort

Assalammualaikum semua.
Macam mana cuti yang panjang lepas. Lea dok rumah je sebab abahnya kerja. Jadi berduaan je dengan Adli dirumah.

Ni cerita pada cuti panjang sebelum ni.
Saja booking Rumah Peranginan Persekutuan di Port Dickson nak bawa Adli mandi kolam. Sungguh mudah proses permohonan sekarang. Semuanya online. Oh ya, Lea ambik apartment 3 bilik dengan bayaran RM150 saja. Ni hanya khas untuk kakitangan kerajaan dan pesara sahaja. Korang boleh layari web ini BPH . Tapi kena daftar dululah. Susah nak dapat RPP ni. Ada rezeki adalah ye. Lea nasib baik booking hari tu ada kosong.

Ok. Nilah RPP di Port Dickson. Puteri Beach Resorts. Ada kolam dan dekat sangat dengan pantai.


Bilik Kedua

Master Bedroom


Bilik kedua


Permandangan dari bilik


Sentiasa bawa bekalan makanan. Sambal tumis mesti ada. Fav. Adli tu


Pusat tu. Cover siktilah Adli. Seronok sangat. Melompat-lompat ye Adli


4.30 dha turun kolam. Adli tak sabar


Jalan sikit je dah pantai


Seronok betul Adli. Berani pulak tu


Anak buah suami. Syoknya bang Alip


Posing...bukan main


Kak dila peneman Adli






Gambar melentok je
Kak Ipar dan anak-anaknya




Tengok dak Adli tu



Dah puasa berendam, rehat dulu ye. Amboi. Dok atas meja kamu ye. Esoknya 6.30 pagi dha kejutkan lea untuk mandi kolam. Amboi Adli.Tak sabar betul.


10 ulasan:

  1. Percutian kalau ada tempat mandi seronoknya lagi hebat buat anak-anak kan Lea
    Dpt mandi-manda selagi tak lapar tak sudah:)

    BalasPadam
  2. memamg susah nk dpt pusat peranginan persekutian ni.untunglah lya..tempat best dpt harga murah

    rezki adli la

    BalasPadam
  3. cantik dan bersih bilik2 tu selesa sangat...murah pulak tu...memang berbaloi2...puas la Adli mandi kolam nampak cam tak berapa ramai orang je tu... :)

    BalasPadam
  4. menarik juga swimming pool tu wpun simple je

    BalasPadam
  5. suka tengok bilik tu selesa betul...best yer mandi pool besar

    BalasPadam
  6. seronok lah bdk2 nih kan.... lenggang mcm takde org sgt lak....

    kalu pg mana2 mmg wajib ada bekalan... kudap2 anak n mak pak sekali...

    geram btl tgk adli nih, putih melepak... lagi2 kalu gambar ngn ayahnya

    BalasPadam
  7. setakat ni aku dah try rpp langkawi dan rpp cameron...sgt puas hati dengan harga yg sgt murah..tapi rpp PD ni tak pernah try lagi..nak try cuba nasib la..kot2 ada kosong...sbb nampak menarik lak tgk vacation lea ni...

    BalasPadam
  8. anak saya kalo boleh mandi kolam cam gini, konpem berjam-jam pun takde kisahnya walaupun dah menggigil

    BalasPadam
  9. Kalau tidur kat hotel, memang kena ada kolam renang. Anak-anak memang sukalah. Nampak bersih, cantik dan simple aje RPP ni ya. Kata susah nak book tapi dalam gambar kat kolam renang tu macam tak ramai orang aje, Lea. Lea pergi masa cuti hujung minggu yang panjangkan!

    BalasPadam

Terima kasih atas komen anda.