MASAKAN JALAN-JALAN ADLI HANYA KENANGAN PERKAHWINAN VIDEO ADLI

Iklan jap

Followers

Google+ Followers

Selasa, 2 Februari 2016

Melepak di Putrajaya ramai-ramai?Kenapa? shhhh....korang dating kat mana dulu ye?

Malamnya kami dah tak tahu nak kemana. Nak g kat padang depan Perbadanan Putrajaya penuh pulak. Akhirnya..port kami seperti bias ataman berhadapan dengan Pullman. Takde orang pun. Bohonglah takde orang langsung adalah 2-3 couple yang sedang membincangkan masa depan di mana arah perhubungan nanti. Hahaha. Ayat…Ada pengalaman ke Lea oi… Hahaha.

Lea dulu duk Kuching. Suami kl. Jarang jumpa. Jumpa pun bila lea ada kerja kat sini. Port dating kami? Mines di Sri Kembangan dan Taman Bukit Jalil berhadapan dengan orang jual aiskrim. Hahaha. Rasa nak makan aiskrim beli je. Tak boleh berdua-duan tau. At least ada orang ketiga si penjual aiskrim. Jangan yang ketiga yang satu lagi…..Paham tak anak-anak. Pesanan bagi yang belum kahwin.

Oklah.Tersesat jauh dan entry ini.

Saja-saja jalan macam ni memang tak syok sangatlah. Kalau ada bekal tu seronoklah sikit.Kan…Jadinya takde aktiviti lah nak buat. Jadinya ambik gambar jelah. Macam-macam gaya, macam rupa. Yelah dah masing-masing telefon ditangan.Kalau pakai kamera Kodak dulu memang gambar tu betul-betullah. Sayang Kodak oi..Tak ingat dah.Ada lagi ke Kodak jual sekarang ye.

Oklah.Lea tinggalkan korang dengan gambar-gambar dari telepon-telepon yang ada.

p/s….Mana port dating korang dulu?

Saja je ambik gambar cahaya. Nak menerangkan yang gelap

Bangunan tertinggi di Putrajaya

Bersama ana punya beras dan kakak ipar dan heroku Adli

Jom ambik gambar ramai-ramai.
Say...cheese....
No..no..say kimchi

Bersama family ana punya beras

Memang kaki selfie. Sanggup panjat nak ambik shot


Comelkan diriku.
Hahaha. Tergelak sorang apabila melihat gambar ni.
Akti terlentok lea dan x boyfriend yang dah suami.
Nak lentok-lentok manja.
Boleh kan sesekali.
Teserlah jerawatku disitu


6 ulasan:

  1. akak dok kelantan..suami org kedah..so susah nak dating mcm pasangan lain...hanya 2,3 kali ja jumpa..lps tu nikah...

    BalasPadam
  2. Ramai yer family lea, lea keje kuching ye wahhh honeymoon kt seri kembangan mesti teringat2 kan kenangan merancang masa depan dlu2 hahahha...julia dulu port dating kt times square sebab dua2 dok KL kan senang jumpa situ je guna monorail hehehe

    BalasPadam
  3. Rajin sungguh Lea ni berjalan2 malam hari tu..
    Keluar ramai2 memang best.. :)

    BalasPadam
  4. Takde spesifik tempat tapi yang pasti bukan di taman sebab en. hb tak minat lepak di taman.. hehehe..

    BalasPadam
  5. happeningnya lepak putrajaya ramai2... hehehhe

    msti kecoh jd nya

    BalasPadam
  6. Eh, lupalah kat mana port dating saya dengan exboyfriend merangkap suami sekarang. Kita orang selalu dating kat mana yerk... Hmmm...hmmm...hmmmm....

    Amboi lentok bukan main manja! Nasib baik dah sah. Cer ingat dulu-dulu depan pakcik penjual aiskrim tu ada tak buat kerja wefie cam ni? Hahaha!

    BalasPadam

Terima kasih atas komen anda.