MASAKAN JALAN-JALAN ADLI HANYA KENANGAN PERKAHWINAN VIDEO ADLI

Iklan jap

Followers

Google+ Followers

Rabu, 3 Februari 2016

Gift Voucher Dari ZALORA


Wanita dan shopping tidak dapat dipisahkan. Tak kisahlah betul-betul shopping atau hanya sekadar window shopping. Kepuasan mata itu penting kan. Hehehe.

Lea kalau waktu lunch tempat yang lea suka window shopping adalah ZALORA. Dekat pejabat memanglah disekat semua website yang ada unsur keshopingan di situ. Tapi telefon sekarang  dah canggih kan. Boleh layarinya dengan mudah. Baru awal-awal bulan ni boleh window-window shopping dulu. Bolehlah masukkan barang yang diimpikan ke kotak wishlist dulu. Window shopping jugakkan namanya? Cuma main touch screen je.

Sekarang ZALORA dan memperkenalkan promosi gift voucher atau card e-gift yang memberikan potongan harga yang menarik kepada korang. Menarik bukan? Siapa yang tidak suka dengan hadiah percuma dan tawaran hebat? Selain berfungsi sebagai teknik pemasaran yang berkesan, tawaran istimewa atau hadiah yang diberikan kepada para pelanggan adalah lebih kepada tanda penghargaan sesebuah syarikat kepada para pelanggan setia mereka. Ia juga memberikan penjimatan yang hebat kepada para pelanggan dimana harga sesuatu barangan yang ditawarkan adalah jauh berbeza daripada harga normal. Oleh kerana itu, ZALORA memperkenalkan promosi gift voucher atau card e-gift yang mempunyai konsep yang sama.

Apa yang berbeza, selain daripada memberikan potongan harga kepada para pelanggan, gift voucher ini berfungsi sebagai hadiah yang boleh anda berikan kepada rakan-rakan atau ahli keluarga yang lain. Sama konsep dengan pemberian hadiah, namun anda tidak memberikan barangan tetapi gift voucher kepada mereka. Dengan menggunakan gift voucher ZALORA ini, mereka boleh membeli apa sahaja barangan yang mereka gemari di laman web ZALORA dan pada masa yang sama boleh menikmati promosi harian yang hebat.

Ini merupakan alternatif terbaik untuk anda yang selalu ketandusan idea untuk membeli hadiah yang sesuai kepada seseorang. Oleh itu, daripada membeli barangan yang mungkin tidak menepati citarasa mereka, lebih baik anda memberikan gift voucher ini sebagai hadiah. Mudah bukan?

Kegunaan gift voucher ini tidak terhad kepada barangan tertentu sahaja tetapi ia boleh digunakan untuk membeli barangan daripada semua jenama yang terdapat di ZALORA. Selamat memb

5 ulasan:

  1. Assalamualaikum, menarik barang-barangnya

    BalasPadam
  2. akak tak penah beli barang2 dari zalora...tapi penah la jugak skodeng sekali dua...nampak cam cantik2 gak barang2 dia pastu ada jugak yg memurahkan...geram je menengoknye ^_^

    BalasPadam
  3. zalora mmg berhantu lea oiiiii...kalo dah bukak tak sah tak soping ekekekekeekek.... lieya pun hantu gak zalora ke lazada ke.... konon nak cuti mate sudahnyer tersoping gak seketul due barang ekekekekeekek

    BalasPadam
  4. Kalau masuk website Zalora memanglah rambang mata semua terdetik cantik:)
    Apa yg kakak nampak cara pemasaran mereka memang bijak.

    BalasPadam
  5. Siapa tak suka shopping! Kita suka aje. Orang perempuan, kalau tak dapat shopping betul-betul, window shopping sakan-sakan pun dah kira okey ^_^

    Lama tak berkampung kat Zalora. Banyak sangat tempat online shopping sekarang ni. Nak keep track pun susah.

    BalasPadam

Terima kasih atas komen anda.